Rusza nowa edycja kącika kulinarnego i TOP Hotels

Szczegóły

Zaczynamy nową edycję Kącika kulinarnego i TOP Hotels. Właśnie ukazały się pierwsze artykuły w tym roku szkolnym 2015/2016:

1/  „Kasza gryczana nie musi być nudna”,

w którym klasa III Ż prezentuje ciekawą potrawę z kaszy gryczanej, wykonaną na zajęciach praktycznych

2/ „ Obsługa konsumenta w hotelarstwie”,

w którym klasa III TH prezentuje swoje umiejętności manualne.

 Zachęcamy naszych stałych czytelników oraz chętnie widzianych nowych, do odwiedzania naszych kącików. Zachęcamy uczniów technikum żywienia i technikum hotelarskiego do dzielenia się swoimi pomysłami i umiejętnościami. Wszystkie pomysły, mile widziane zdjęcia, filmy, prezentacje należy przynosić do Pani Grażyny Serafin, która nadzoruje prowadzenie kącika kulinarnego i TOP Hotels

   
© ALLROUNDER